Kompresori i agregati

 • BITZER već više od 70 godina uspješno proizvodi kompresore, agregate i rezervoare poznate širom svijeta po svojoj pouzdanosti i učinkovitosti. Bogat proizvodni program uključuje hermetičke, poluhermetičke, otvorene, štapne, vijčane, scroll kompresore, agregate na vodeno i zračno hlađenje, kondenzatore, spremnike plina, separatore ulja i sl.

  http://www.bitzer.de

 • BRISTOL COMPRESSORS je kompanija osnovana 1974. u Bristolu, Virginia (SAD). Davne 1975. godine proizveden je prvi hermetički Bristol kompresor, a do danas se proizvodna linija proširila na kompresore za rezidencijalnu i komercijalnu klimatizaciju u rasponu kapaciteta od 13,000 do 294,000 Btu/h i energetske učinkovitosti od 8,2 do 12,0 prema ARI standardu čime Bristol osigurava najveći izbor hermetičkih kompresora za klima uređaje dostupnih na jednom mjestu.

  http://www.bristolcompressors.com

 • COPELAND pripada grupaciji Emerson Climate Tecnologies koja je svjetski lider u proizvodnji opreme za klimatizaciju i hlađenje. Emerson nudi najširu proizvodnu liniju Copeland SCROLL kompresora za komercijalnu i rezidencijalnu klimatizaciju, industrijsko hlađenje, transport i sl. Tehnički superiorni proizvodi visoke energetske i radne učinkovitosti ujedno su i ekološki orijentirani pa Copeland sa gotovo 10 mil prodanih kompresora na R410A diljem svijeta predstavlja najširu liniju ekološki prihvatljivih kompresora u cijeloj industriji.

  http://www.copelandscroll.com
  http://www.ecopeland.com

 • DANFOSS A/S je jedna od najvećih danskih industrijskih grupacija i svjetski lider u istraživanju, razvoju i proizvodnji mehaničkih i elektroničkih komponenti za grijanje, rashladnu tehniku i industrijsku automatiku.
  Iz širokog proizvodnog programa izdvajamo komponente za rashladnu tehniku:

  • - kompresori Danfoss i Maneurop, kondenzacijski agregati
  • - termostati za hladnjake i zamrzivače
  • - termoekspanzijski i elektromagnetski ventili
  • - regulatori tlaka i temperature
  • - termostati i presostati
  • - filter sušači, kontrolna stakla, regulacijski i sigurnosni ventili
  • - elektronički upravljači, temperaturni osjetnici, pretvarači tlaka itd.


  http://www.danfoss.com

 • DORIN je talijanska kompanija osnovana daleke 1918. godine. Od 1932. počinje proizvoditi kompresore i rashladne sisteme pa tako danas ima u svom proizvodnom programu preko 70 modela poluhermetičkih kompresora snage 0,4 HP do 150 HP za HFC i HCFC te seriju dvostepenih kompresora uz cijeli niz pripadajućih komponenti. Osnovne značajke Dorin proizvoda su efikasnost, robusnost i pouzdanost.
  Dorin posjeduje certifikate ISO 9001-2000, a svi kompresori proizvedeni su u skladu s europskim normama EN 292 - 1/2, EN 294, EN 60204, prEN 349, EN 60529, IEC 336-1, IEC 335-2-34.

  http://www.dorin.com

 • ELECTROLUX - u siječnju 2009. ACC grupa je prodala poslovnu jedinicu za komercijalno hlađenje AIAC -u (Američkoj kompaniji za industrijske akvizicije) te je time ACC Electrolux dobio novi naziv firme i brand CUBIGEL no misija firme je ostala ista, a to je biti lider u proizvodnji i distribuciji kompresora i agregata za komercijalno hlađenje. Proizvodni program sastoji se od preko 500 modela komercijalnih kompresora od 2,4 do 34 cc za primjenu s većinom rashladnih plinova te za sve moguće namjene.

  http://www.cubigel.com

 • EMBRACO je osnovan 1971. godine u Brazilu, a do danas se, sa svojim tvornicama u Brazilu, Italiji, Slovačkoj i Kini te proizvodnim kapacitetom od 27 mil kompresora godišnje, razvio u svjetskog lidera u proizvodnji hermetičkih kompresora. Osim kompresora, Embraco proizvodi i elektroničke komponente, kondenzatore, isparivače, agregate i sl.

  http://www.embraco.com

 

Prodajni program

Košarica