VRF sustavi Toshiba

Toshiba VRF sustavi su sustavi za klimatizaciju velikih poslovnih i industrijskih zgrada i prostora kao što su bolnice, hoteli i sl. Svojom visokom učinkovitosti, jednostavnom upotrebom i lakim održavanjem garantira kontrolu i nadzor u svakom trenutku i najbolje je rješenje za svaki poslovni prostor.

Inovativna tehnologija u Toshiba VRF sustavima omogućava pravilno opterećenje sustava koje uz značajnu uštedu energije postiže zadane uvjete. Smanjenju troškova energije i upravljanja doprinosi i to da je sistem dimenzioniran za maksimalno opterećenje, a većinu vremena radi sa smanjenim kapacitetom.

Troškovi održavanja klima uređaja su također minimalni, nema potrebe za uobičajenom procedurom održavanja, osim filtera za unutarnje jedinice koji se periodično čisti.

Jedan od glavnih ciljeva Toshibe je poboljšanje kvalitete života u unutarnjem prostoru u kojem boravimo, ali pritom respektirajući vanjski prostor. Smanjeni nivo buke vanjske jedinice rezultat je dugogodišnjeg istraživanja i testiranja te eliminacije buke u kritičnim uvjetima, npr. kod startanja sistema.

Uporaba rashladnog sredstva R-410A donosi brojne prednosti: ne oštećuje ozonski omotač, omogućava značajnu uštedu el. energije, omogućava veće visinske razlike i veću duljinu cjevovoda.

Vanjske jedinice – Toshiba VRF sistemi

Tri su tipa vanjskih jedinica VRF sistema: S-MMS, MiNi S-MMS i S-HRM.
Najmanje jedinice su MiNi S-MMS koji su namijenjeni za manje poslovne prostore, trgovine, restorane, domove i sve namjene gdje se traže kompaktne i tihe vanjske jedinice.

S-MMS vanjske jedinice namijenjene su za veće poslovne prostore jer su dostupni u znatno većem rasponu kapaciteta u odnosu na Mini S-MMS.

S-HRM sistemi ili tzv. Super Heat Recovery Multi trocijevni je sistem i instalira se u prostore gdje je potrebno istovremeno grijanje i hlađenje na istom sistemu.

Unutarnje jedinice – Toshiba VRF sistemi

Toshiba nudi veliki izbor u odabiru unutarnjih jedinica, kako modela tako i snage, što novi VRV sistem čini idealnim za svaki prostor, kako funkcionalno, tako i estetski. Unutarnje jedinice su univerzalne za sve vanjske jedinice Toshiba VRF sistema.

Postoji 14 različitih tipova unutarnjih jedinica u 13 veličina koje nude ukupno 90 modela unutarnjih jedinica (82 kod MiNi S-MMS) te na taj način još više poboljšavaju fleksibilnost primjene.

Karakteristike svih jedinica su poboljšane – još niži nivo buke uz optimiziran protok zraka te kompaktan dizajn.
Toshiba nudi ne samo komfor, nego i idealnu mogućost izbora za sve primjene.

Katalog

Toshiba
VRF sustavi
Toshiba
Carrier

Košarica


Vaša košarica je prazna.

Otvori košaricu