Klimatizacija

Klima uređaji

Klima uređaj Midea MSMABU-12HRDN1-QRDOGW DC INVERTER

Svojim klima uređajima želimo svakom kućanstvu pružiti uređaj s top performansama, istovremeno vodeći brigu o okolišu, i udobnosti života potrošača. U ponudi imamo KOREL, MIDEA, TOSHIBA, SAMSUNG, LG i CARRIER klima uređaje.

 

VRF sustavi

VRF sustavi su sustavi za klimatizaciju velikih poslovnih i industrijskih zgrada i prostora kao što su bolnice, hoteli i sl. Svojom visokom učinkovitosti, jednostavnom upotrebom i lakim održavanjem garantira kontrolu i nadzor u svakom trenutku i najbolje je rješenje za svaki poslovni prostor. U ponudi imamo TOSHIBA, SAMSUNG, LG, CARRIER i MIDEA VFR sustave.

 

Rashladnici vode

U ponudi imamo MIDEA rashladnike vode. U svom proizvodnom programu Midea ima nekoliko različitih tipova rashladnika vode-chiller: modularni rashladnici vode, mini rashladnici vode s ugrađenim hidromodulom, mini rashladnici vode s odvojenim hidromodulom.

 

Ventilokonvektori

Vanjske jedinice

Ventilokonvektore isporučujemo u dvije varijante i to dvocijevne i četvero cijevne, te u izvedbama: zidni, kazetni, kanalni i stropno-parapetni. U ponudi imamo MIDEA i EURAPO ventilokonvektore.

 

Toplinske pumpe zrak-voda

Vanjske jedinice


Toplinskom pumpom zrak-voda prirodna toplina iz okoline–zraka koristi se za to da se grijanje, priprema tople vode, ali i hlađenje u kući ostvaruju uz vrlo povoljne troškove. U ponudi imamo TOSHIBA, SAMSUNG i LG toplinske pumpe.

 

Rekuperatori zraka

U ponudi imamo LG i CARRIER rekuperatore zraka. LG i CARRIER rekuperatore krasi kompaktan dizajn, jednostavna instalacija i održavanje.

 

Odvlaživači

Idealna primjena odvlaživača je: u prostorima koji se ne griju ili se rijetko griju, u prostorima u kojima se suši rublje (što je slučaj u velikom broju domaćinstava, naročito u zimskom periodu), u kupaonicama, naročito nakon tuširanja, u kamperima, brodovima i sl. U ponudi imamo KOREL i MIDEA odvlaživače zraka.

 

 

Košarica


Vaša košarica je prazna.

Otvori košaricu